Webdesign – Komplett hjemmeside

Drammen Online har mange års erfaring innen produksjon av grafiske tjenester og design av hjemmesider, vi hjelper deg gjerne med hele prosessen.

Fortell oss hva du ønsker, så lager vi en hjemmeside som du er stolt av.

Du får personlig tips og råd hele veien, dette er en skreddersydd løsning. Vi bruker CMS – Innholds styrings system.

Prøv oss

Grafisk design

Send oss bilder og grafikk, så tilpasser vi dette inn i et nytt design og nettside. Vi gjør denne prosessen så smertefri som overhode mulig. Oppfyller alle krav forskrifter. Vi lever av deg som kunde og yter den beste service. Mange bruker nettbrett og smarttelefoner når de skal finne informasjon på internet
Dine brukere eller besøkende skal raskt finne det de leter etter.

Grafisk design

Liker du å oppdatere siden selv?

Vi installerer et publiseringssystem hvor du kan oppdatere innhold tekst og uttrykk når siden er på plass.

Send oss dine media filer som bilder og logo, vi kan bruke tekst fra brosjyre eller lignende.  Vi kan også bruke bilder og tekst fra en gammel nettside du har fra før så langt det lar seg gjøre. Det kan være smart med nye bilder. Det er viktig å følge normene som er satt i nettleserne slik at din hjemmeside vises godt i telefoner, nettbrett og PC.
Kanskje du også kunne ønske deg en dronevideo som forteller det meste om din bedrift på få minutter, dette er effektiv reklame.

Innhold

Hva får du?

Installasjon CMS system

Design av nettsiden

Oppsett kategorier og tekst.

Tilpasning av logo og bilder

Kontaktskjema

Epost

Webhotell

Spamfilter

God service og oppfølgning

Ta kontakt med oss!

Vi tar vi en prat om dine mål med din nye nettside, vi har jobbet lenge med internet og er her for å komme med råd og veiledning.